Diari Més

Successos

Detinguda per un delicte d'amenaces greus amb una arma d'aire comprimit al carrer Reding

Els testimonis expliquen que estaven celebrant una festa en un local del carrer quan va baixar una dona amenaçant i els va apuntar amb una pistola

Una dotació es va dirigir al lloc dels fets, el carrer Reding cantonada amb Fortuny.

Detinguda per un delicte d'amenaces greus amb una arma d'aire comprimit al carrer RedingCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una dona va ser detingut per un presumpte delicte d'amenaces greus la nit del passat diumenge. Al voltant de les 21.30h la Guàrdia Urbana va rebre l'avís d'un testimoni que s'estava produint una baralla al carrer Reding cantonada amb carrer Fortuny. Una dotació que es trobava en el dispositiu del Correfoc va informar que també havia localitzat una baralla en el mateix punt que indica el testimoni.

Una dotació es va dirigir al lloc dels fets i, després de requerir informació d'un testimoni presencial, aquest els va fer entrega d'una pistola que, segons va explicar, la va prendre a una de les dones implicades a la baralla. L'arma era una pistola d'aire comprimit amb aspecte d'arma de foc.

Diversos testimonis van explicar que es trobaven celebrant una festa en el local situat al carrer Reding amb Fortuny quan va baixar una dona amenaçant i els va apuntar amb una pistola. Un dels assistents va poder prendre-li la pistola i va començar una baralla, moment en què es va avisar a la Guàrdia Urbana, segons recull l'atestat.

La detinguda va explicar als agents que viu en un pis proper que té dues filles petites i que no podien dormir pel soroll de la festa, que havia baixat primer el seu marit a demanar que paressin de fer soroll. La dona també va dir que havia sentit crits i havia pensat que li estava passant alguna cosa al seu marit i, per aquesta raó, va decidir baixar i accedir-hi al local amb l'arma d'aire comprimit, per la qual cosa va ser detinguda per un delicte d'amenaces greus.

tracking