Diari Més

Els estibadors de Tarragona també decideixen no abastir el vaixell policial

Aquest dijous al migdia faran una assemblea per explicar la decisió, però asseguren que la decisió és ferma

El creuer GNV Azzurra, atracat al Moll d'Andalusia del Port de Tarragona.

Els estibadors de Tarragona també decideixen no abastir el vaixell policialRoger Segura

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Joan Galera, representant dels estibadors tarragonins, ha confirmat aquest dijous al digital El Món, que uns 180 treballadors directes i indirectes contractats per l'empresaSAGEP, tampoc abastiran cap vaixellcontractatpel Govern de l'Estat que pretenguin rebre cap servei dels estibadors. Segons declaracions de Galera al digital, «el nostre sentiment és de defensa de la democràcia i la llibertat i, per tant, no prestarem cap servei a cap vaixell que ens ho demani si va carregat de policies».

Galera afegia que aquest dijous al migdia hi ha prevista una assemblea d'estibadors per explicar la qüestió, «però ja us puc avançar que no col·laborarem en cap cas si ens demanen algun servei». Joan Galera també explicava que la Llei dePortsestableix que uncreueres pot abastir per ell mateix, i si ho requereix,«pot contractar els nostres serveis. Si ho intenta, la resposta serà no».

Galera, president del Comitè d'Empresa, pertany a la Coordinadora Estatal deTrabajadoresdel Mar, amb un 100% derepresentacióal Port de Tarragona.Galeraargumentava que, «som una federació i tenim autonomia pròpia per prendre les decisions que considerem oportunes».

tracking