Diari Més

Successos

El mercadet de Bonavista va viure el diumenge una forta picabaralla

Testimonis presencials van informar que es van veure implicades prop de trenta persones

Vista aèria del mercadet que s'instal·la els diumenges al barri de Bonavista.

El mercadet de Bonavista va viure el diumenge una forta picabarallaCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El mercadet de Bonavista va ser escenari, el passat diumenge, d’un greu incident que va traduir-se en una forta picabaralla en la qual van participar «entre vint i trenta persones», segons va informar a aquesta redacció un testimoni presencial dels fets. L’incident va començar al voltant de dos quarts de tres, quan la majoria dels paradistes estaven immersos en el desmuntatge dels llocs de venda. La persona que va relatar els fets va afirmar que, durant la baralla, de més de mitja hora de durada, es van veure navalles i barres de ferro, i fins i tot alguna persona va resultar ferida de poca consideració en rebre un cop a la cara.

Sempre segons la versió que va oferir aquest testimoni, dotacions dels Mossos d’Esquadra i de la Guàrdia Urbana, a més d’una ambulància, es van personar al lloc, després que diverses persones truquessin al telèfon 112.

La versió no oficial del que va succeir al mercadet de Bonavista no ha estat confirmada ni desmentida per la policia catalana ni per la local. El departament de comunicació dels Mossos d’Esquadra va informar a aquesta redacció que no tenien cap constància del que va succeir, mentre que l’Ajuntament de Tarragona va indicar que no hi havia constància de cap denúncia tramitada per la Guàrdia Urbana, però sí que es va informar que al carrer 11, situat en les proximitats del mercadet, hi va haver una discussió.

L’origen dels fets

L’incident va començar quan el conductor d’una furgoneta que havia finalitzat la jornada laboral i que es retirava del mercadet va demanar al d’un altre vehicle que estava carregant el gènere que el mogués, ja que per la seva posició l’impedia sortir del recinte. Va ser en aquest moment quan va començar una discussió a la qual es van implicar un nombrós grup de persones i que va perllongar-se més de mitja hora, segons va explicar el testimoni presencial que es va posar en contacte amb aquesta redacció.

La mateixa persona que va informar a Diari Més de l’incident del passat diumenge, i que va presenciar els fets, va remetre un correu a la regidora Begoña Floria per informar-la. En l’escrit, l’informa que no descarta que el pròxim diumenge es puguin produir nous incidents, ja que es van produir amenaces» en aquest sentit. En la missiva afirma que «només una persona del servei de seguretat d’Espimsa va intentar intervenir i va ser amenaçada».

tracking