Diari Més

Els partidaris del Sí omplen la TAP de gom a gom

Unes 9.000 persones assisteixen a l'acte, que compta amb la participació de Carles Puigdemont, Oriol Junqueras i Marta Rovira, entre d'altres

La Tàrraco Arena de Tarragona, plena a l'inici del primer acte unitari de la campanya del 'sí' al referèndum de l'1-O.

Els partidaris del Sí omplen la TAP de gom a gomACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'acte unitari dels partits independentistes ha arrencat disset minuts després de les 8 del vespre d'aquest dijous a la Tàrraco Arena Plaça (TAP). L'acte, amb unes 9.000 persones al recinte i amb crits d'«independència», «votarem», «no tenim por» i «Ballesteros dimissió», vol donar pas a la campanya de cara l'1-O i tira endavant després que el grup del PP a la Diputació de Tarragona hagi instat l'ens supramunicipal, propietari de la TAP, a suspendre'l –també ha demanat un informe jurídic per conèixer-ne «l'abast i les conseqüències jurídiques». Desenes de persones, però, s'han quedat a fora del recinte perquè no hi havia prou espai per a elles.

Els primers d'intervenir són Marta Rovira, secretària general d'ERC; la coordinadora genera del PDeCAT, Marta Pascal; el portaveu del secretariat de la CUP, Quim Arrufat; i els líder de Demòcrates i MES, Antoni Castellà i Magda Casamitjana. Després els presidents de les entitats sobiranistes; Jordi Sànchez (ANC), Jordi Cuixart (Òmnium Cultural) i Neus Lloveras (AMI), contra la qual aquest dijous la Fiscalia ha presentat una querella per col·laboració amb l'1-O. Tanquen l'acte el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, i el vicepresident, Oriol Junqueras.

tracking