Diari Més

Successos

Xoca contra els Mossos quan viatjava amb la dona sobre la qual té una ordre d'allunyament

En el xoc van resultar ferits dos agents i el mateix conductor

El conductor del Seat ha resultat ferit.

Un vehicle fuig de la policia i s'estavella contra la patrulla de Mossos a TarragonaDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home de 44 anys i nacionalitat espanyola va ser detingut, ahir dimecres 6 de setembre, després d'intentar fugir d'un control policial i xocar contra una patrulla de Mossos quan viatjava amb la dona sobre la qual té una ordre d'allunyament. Com a resultat del xoc, el mateix conductor i dos agents de la Policia Autonòmica van resultar ferits.

La topada es va produir prop de la 1 del migdia a la sortida 33 de l'autopista A-7, a Tarragona, quan el vehicle, després de passar les barreres, va realitzar una perillosa maniobra de canvi de sentit per intentar tornar a entrar a l'autopista en veure que la patrulla de Mossos intentava interceptarlo. El xoc va fer saltar l'airbag del vehicle policial i va deixar ferits dos dels agents i el conductor del vehicle, motiu pel qual hi van intervenir SEM i Bombers.

Es dona el cas que l'individu viatjava en el turisme -un Seat Ibiza fosc- junt a una dona sobre la qual té una ordre d'allunyament. A més, sobre el conductor també hi pesaven cinc ordres de recerca i detenció -4 del jutjat penal de Barcelona i una del jutjat d'instrucció de Vilanova-. Per tot això, l'home va ser detingut per conducció temerària, trencament de condemna i les ordres de detenció.

tracking