Diari Més

Vermut Izaguirre posa a la venda 2.000 ampolles commemoratives de Santa Tecla

Aquest dijous s'ha presentat la beguda, amb la presència de l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros

Imatge de la presentació de l'ampolla commemorativa de vermut Izaguirre per Santa TEcla 2017.

Vermut Izaguirre posa a la venda 2.000 ampolles commemoratives de Santa TeclaAjuntament de Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Izaguirre posarà a la venda un total de 2.000 ampolles de vermut commemoratives de les Festes de Santa Tecla 2017 de Tarragona. Les ampolles es podran adquirir als establiments de la ciutat.

La presentació de l'etiqueta, que inclou la imatge gràfica de les festes d'enguany, amb el braç de Santa Tecla, s'ha fet aquest dijous al migdia, amb la presència de l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, i l’Export Manager, Gregori Luego- i la General Maneger de Vermut Izaguirre, Carmen Salla.

L’alcalde ha agraït «l’esforç de participar en les festes. Tenir el cartell a una beguda tan festiva com el vermut encara és un estímul més gran». Per la seva bandaGregori Luengo afegia que: «espero que els tarragonins i tarragonines gaudeixin del vermut com sempre, amb responsabilitat i mesura.»

L'alcalde de Tarragona ja va haver de donar explicacions durant la presentació de la tradicional ampolla de Chartreuse, que enguany serà exclusiva per Tarragona, a causa de la vinculació de festa i alcohol. Ballesteros va defensar aquesta vinculació, en el cas de Chartreuse, argumentanty que «tinc molt clar què com alcalde de Tarragona ha de promocionar la meva festa, la meva ciutat i els productes que són autèntics aquí, igual que l’alcalde de Falset promocionarà el vi i el de Santa Fe del Montseny promocionarà la ratafia»,

tracking