Diari Més

La setmana mundial de la lactància aproparà la donació de llet materna a les assistents

A les xerrades hi intervindran dos testimonis: una mare que ha estat donant de llet i una mare que ha estat receptora

Imatge d'arxiu d'una mare alletant un nadó.

La setmana mundial de la lactància aproparà la donació de llet materna a les assistentsPixabay

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La donació de llet materna serà el tema principal que abordarà la setmana mundial de la lactància a Tarragona. A través de xerrades, dirigides tant a dones gestants com a mares que donen pit, i on hi participaran també una mare que ha estat donant i una segona que ha estat receptora de llet com a testimonis, s'informarà i se sensibilitzarà sobre aquest tema. Les dues testimonis explicaran la seva experiència i sentiments. En el cas de la donant es tractaran, sobretot, les motivacions que l'han dut a prendre aquesta situació, mentre que en el cas de la receptora s'exposaran les circumstàncies de la seva situació. A més, es desmitificaran els tòpics per tal d'augmentar la donació.

El cicle de xerrades, organitzat per laUnitat d'Atenció a la Salut sexual i Reproductiva (ASSIR) i l'ICS (Institut Català de la Salut) de Tarragona, començarà el dia 13 de setembre i finalitzarà el 15. Els horaris i ubicacions de les xerrades són els següents:

  • Dimecres 13/09 de 9-11h, a l'ASSIR Tarragona
  • Dijous 14/09 de 16-18h, a l'ASSIR Tarragona
  • Divendres 15/09 de 11:30-13:30h, a l'ASSIR Torreforta

Les xerrades seran de 2 hores, hi haurà una exposició per part d'una llevadora experta en alletament matern i que porta grups de post-part, després intervindran les dues mares i al final hi haurà un temps per preguntes. Per tal d'inscriure's cal trucar al telèfon977 920400.

tracking