Diari Més

Santa Tecla 2017

La Mulassa i el Ball de Bastons, protagonistes del barrilet de Santa Tecla 2017

A més del barrilet, també s’ha presentat l’ampolla de Chartreuse de Santa Tecla i ‘La Tau’, la nova ampolla dedicada a Tarragona

Com a novetat d'enguany, el barrilet incorpora la imatge de la bandera de Tarragona.

La Mulassa i el Ball de Bastons, protagonistes del barrilet de Santa Tecla 2017Mauri Fernández | Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El barrilet de les festes de Santa Tecla d’enguany té com a protagonista dues entitats que estan d’aniversari: la Mulassa, que fa 30 anys, i el Ball de Bastons, que en fa 40. Com a novetat, cal destacar que apareix la bandera de Tarragona al mig del barrilet, dissenyat per l’arista gràfic tarragoní Xuspa Guillén.

A més del barrilet, aquest dijous també s’han donat a conèixer les ampolles d’edició especial i limitada per Santa Tecla 2017, amb el format antic de 70 cl i que porten a la contraetiqueta la imatge oficial de les festes. S’han fet un total de 1.300 ampolles de Chartreuse groc i 200 de Chartreuse verd. L’Alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, ha fet una crida al consum responsable d’alcohol en aquests dies de festa, una recomanació que també s’inclou en el barrilet.

La Tau, una ampolla dedicada a Tarragona

Per altra banda, avui també s’ha fet la presentació de la Tau, una ampolla barreja de Chartreuse groc amb un toc de Chartreuse verd de venda exclusiva a Tarragona ciutat. Aquesta iniciativa és «una manera de donar les gràcies a tants anys de relació entre la ciutat i la marca», segons ha destacat la representant de Chartreuse a Tarragona, Carme Rodríguez. Per la seva banda, el responsable d’exportació de Chartreuse, Yannick Rochez, ha afirmat que «la voluntat de la marca és fer de Tarragona un mercat diferent de la resta del país i seguir cuidant els tarragonins d’una manera preeminent».

Històricament no s’ha canviat mai l’etiqueta frontal de Chartreuse, però en aquesta nova botella a més del degradat de color groc a verd en la part mitjana, hi apareix la bandera de Tarragona i el símbol de la Tau. La contraetiqueta està escrita en català, amb una fotografia de l’antiga fàbrica de Chartreuse a la ciutat. D’aquí a finals d’any sortirà al mercat un tiratge de 5000 botelles, les quals porten inscrit l’any d’embotellament. Només es podrà adquirir a bodegues i botigues especialitzades de la capital.

tracking