Diari Més

Societat

L'anunci de KFC rodat a Tarragona es torna viral en menys de 24 hores

El Community Manager també s'ha convertit en protagonista en respondre a les crítiques amb comentaris enginyosos

Un dels fotogrames de l'anunci, amb tres de les protagonistes.

L'anunci de KFC rodat a Tarragona rep una allau de crítiques en menys de 24 horesKFC

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El nou anunci de KFC, que es va rodar al restaurant de Tarragona, i que ha vist la llum fa menys d'un dia, el 30 d'agost, s'ha convertit en poques hores en el blanc de crítiques tant positives com negatives de molts usuaris de les xarxes socials com Twitter i Facebook. Amb l'eslògan 'Pollo, pollo', l'empresa explica que l'anunci ha estat creat partint de la dita popular de «quan una cosa és realment bona, es diu dues vegades». D'aquesta manera, l'espot presenta una cançó on suposades treballadores de KFC ballen al ritme del que potser serà el nou hit de la temporada, amb la frase «Vaya rollo rollo tiene el pollo pollo».

Els usuaris de les xarxes socials no en tardat en reaccionar. Per exemple, Sami Md escrivia a Twitter que «cada dia fa més pena veure els anuncis de la televisió», referint-se al de KFC. I l'usuari Guilleegaloo assegurava que l'anunci és «tan modern com retrògrada. La notorietat també pot ser responsable».

Però per la sorpresa dels usuaris, el Community Manager (CM) de l'empresa també s'ha convertit en protagonista de la situació. Davant les crítiques rebudes per l'anunci, el CM ha respost amb comentaris enginyosos que els usuaris no han tardat en aplaudir. A continuació se'n poden llegir alguns exemples:

tracking