Diari Més

L'Ajuntament de Tarragona renovarà enguany 365 plaques de 71 carrers de la ciutat

El consistori destinarà 35.000 euros per fer possible aquest Pla de Millora

La placa del carrer Hernàndez Sanahuja es renovarà.

L'Ajuntament de Tarragona renovarà enguany 365 plaques de 71 carrers de la ciutatDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament de Tarragona està executant un Pla de Millora de les Plaques dels carrers de la ciutat. La regidoria d’Espais Públics destinarà enguany 35.000 euros per renovar 365 plaques de 71 carrers de la ciutat. D’aquesta manera, es millorarà la imatge dels carrers i es facilitarà l’orientació dels milers de turistes que arriben a Tarragona durant l’època estival.

«L’objectiu és doble: per una banda millorar l’estat de les actuals i, per l’altra, millorar l’orientació en les zones més turístiques o concorregudes de la ciutat. Per aquest motiu, les noves plaques es col·locaran a carrers on no n’hi havia o bé estaven malmeses pel pas del temps», avançava el regidor d’Espais Públics, José Luis Martín.

A partir de la setmana vinent, la Brigada Municipal començarà a renovar 31 plaques de marbre blanc del barri de Riu Clar; 2 de Països Catalans (al barri de Sant Pere i Sant Pau), 10 de Tarragona II; 3 del carrer de Joana Jugant i Rosa Venes i Llovera (a la zona de Joan XXIII i l’Avinguda Andorra); 40 de Torreforta, 28 de la urbanització La Móra; 26 de Sant Ramon; 1 del carrer Mil·les Damau i 9 de diferents carrers de la ciutat, alguns tan cèntrics com Hernàndez Sanahuja, l’avinguda de la Reina Maria Cristina, el Passeig Torroja, el carrer Rocamora (Ciutat Jardí), o les dues del carrer Ramon Salas i Ricomà. També es renovaran la de la Baixada Miracle i les dues al carrer Sant Auguri.

Els treballs ja han començat

La millora de les plaques dels carrers es va iniciar durant el primer trimestre d’any i es va centrar en les zones més turístiques, com Rambla Nova i les illes comercials de vianants. A continuació es van renovar les de zones molt concorregudes com la Rambla de Ponent, el carrer doctor Mallafrè Guasch o Jaume I i també es van repintar 93 del barri de Bonavista, així com 49 situades a la urbanització Boscos de Tarragona i la urbanització Llevantina. També es van renovar 25 plaques de l’Albada i Parc Riuclar, així com 19 situades al barri de Santa Isabel, al costat de Sant Salvador.

tracking