Diari Més

El ritme jamaicà de Bad Manners i Guille Milkyway, a la Terrasseta de Santa Tecla

El festival tindrà lloc al parc Saavedra des del 15 al 24 de setembre

The Penguins presenten el seu nou espectacle '54-46' Reggae per Xics Ràdio a la Terrasseta.

El ritme jamaicà de Bad Manners i Guille Milkyway, a la Terrasseta de Santa TeclaLa Terrasseta de Santa Tecla

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El primer cap de setmana de festes de Santa Tecla serà l'escenari del festival La Terrasseta de Santa Tecla, que torna un any més amb programació des del 15 al 24 de setembre. Aquesta és la setena edició d'aquest festival tarragoní, que se celebra al parc Saavedra, i que enguany estrenala jornada musical 'La terrasseta meets jamaica', amb un programa replet de noms rellevants de l'escena reggae i ska. Aquesta serà el dissabte 16 de setembre amb Bad Manners, una banda britànica d'ska. El grup londinenc format l'any 1976, és una banda pionera d'ska i 2-tone formada i liderada per la llegenda Buster Bloodvessel.

Bad Manners estarà acompanyat per Thorpedians, una banda barcelonina creada el 2005 de 2Tone i revival reggae, influenciats pel rock&roll i soul dels 60. Però abans del concert de Bad Manners, la banda catalana The Penguins presenten el seu nou espectacle '54-46' Reggae per Xics Ràdio. Aquesta nova aposta de The Penguins, que es podrà gaudir a les 18.30 h, està dirigida a tota la família, i se situa a un programa de ràdio on tot és possible i on la música reggae i la música tradicional fan de fil conductor.

Entre The Penguins i Bad Manners, els col·lectius Reus Reggae Rockers, Primatical sound i Irie Boss posaran la banda sonora de la festa. Són tots membres organitzadors del festival Reggus, el festival de música jamaicana de Reus.DJ Lupe tancarà la nit del dissabte dia 16.

Milkyway torna a Tarragona

El divendres 15, a les 18.30 h, el festival obre les seves portes als més menuts amb zona de jocs i berenar. Els més pallassos podran gaudir de l'espectacle 'Yo soy tú', de la Companyia mexicano-catalana Zircolite. Aquesta nit es podrà sopar a la fresca al parc Saavedra a preus populars. Després, per tercer any consecutiu, el cantant de La Casa Azul, Guille Milkyway, portarà una sessió de hit rere hit de tots els estils a Tarragona.

El diumenge del primer cap de setmana del festival, des de les 11 h del matí fins a les 21 h, els tarragonins més amants de la música podran gaudir de la quarta edició de la Sant Vinil. A la fira del disc es podrà comprar, vendre i intercanviar vinils, però també ballar o fer un beure.Paral·lelament, les famílies podran participar en la 2a Gimcana familiar Tecletes (12.00-15.00 h), que se celebra per segon any consecutiu.

tracking