Diari Més

Societat

La festa en record a la discoteca P16 de Tarragona canvia de dia

L'organització confirma una nova data oficial

La façana de la mítica discoteca del Polígon Francolí.

La festa en record a la discoteca P16 de Tarragona canvia de diaGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La festa que se celebrarà a Tarragona en record de la discoteca P16, ubicada al Polígon Francolí, i que va tancar les seves portes fa més de set anys serà, finalment, el 10 de setembre. Si bé en un primer moment s'havia informat que aquesta seria el dia 9, l'organització ha canviat la data i n'ha confirmat el dia oficial. La festa començarà a les 10:30 hores del matí de diumenge, i segons va explicar l'organització en el seu moment, hi haurà una piscina, dj's coneguts del món de la nit i altres sorpreses.

La ubicació exacta de la festa i els dj's que hi participaran segueixen sent una incògnita, però els organitzadors revelaran la informació quan ho tinguin tot tancat.

Els assidus a l'antiga discoteca del Polígon Francolí, que també es va anomenar Neverland i Estrella, podran reviure les nits de festa amb el festival 'Remember P16'. Des de l'organització asseguren que la vetllada serà «molt emotiva», i fan una crida perquè no sigui l'última vegada que es recordi la sala de festes amb un festival d'aquest estil.

tracking