Diari Més

L'Anella Mediterrània de Tarragona 2018 obre aquest dimarts al públic per la Vuelta

El pas dels ciclistes comportarà restriccions de trànsit i alteracions al transport públic

Visita d'obres a l'Anella Mediterrània

Visita d'obres a l'Anella MediterràniaCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Anella Mediterrània de Tarragona 2018 obre aquest dimarts al públic -encara que no està acabada- ja que la quarta etapa de la Vuelta finalitza en el que serà l'epicentre dels Jocs Mediterranis el 2018, segons ha informat el consistori.

L'Anella Mediterrània està situada al barri de Campclar i ocupa 28 hectàrees d'infraestructures i serveis esportius per als Jocs programats del 22 de juny a l'1 de juliol de l'any que ve.

Per primera vegada, el públic podrà veure l'estat del complex demà a la tarda, ja que rebrà a la caravana ciclista de la Vuelta i es podrà accedir sobre les 15 hores.

L'Ajuntament recomana a la ciutadania que es desplaci en transport públic, ja que haurà restriccions de trànsit i els visitants podran comprovar de primera mà aquest espai i veure des de fora el Complex Deportivo de Campclar, l'estadi d'atletisme i la construcció del nou palau d'esports.

El centre poliesportiu es completarà en els pròxims mesos amb la remodelació del velòdrom i la construcció de la piscina olímpica.

L'arribada de l'etapa, que sortirà d'Escaldes-Engordany, està prevista entre les 17.27h i les 17.54h, segons els diferents horaris previstos per l'organització.

Es calcula que tindrà una audiència televisiva d'1,5 milions de persones, en ser retransmesa per prop de 140 televisions de tot el món.

Des del migdia estarà ubicat en el camp de rugbi de l'Anella Mediterrània el Parc Vuelta, amb activitats lúdiques i festives propostes pels patrocinadors i col·laboradors de la carrera ciclista.

Restriccions de trànsit al llarg del recorregut

El pas dels ciclistes comportarà diferents afectacions al trànsit. D'aquesta manera, durant tot el dia estarà prohibit l'estacionament al carrer Coure del polígon Riu Clar, a l'avinguda Andorra i els carrers riu Segre i Riu Ciurana.

Des de les 7 h, amb el muntatge del dispositiu de la línia de meta, es produiran restriccions de trànsit als carrers riu Segre, riu Ciurana i voltants. Progressivament les afectacions arribaran també a la T-11. I entre les 16 i les 18 h, segons les aglomeracions de públic i l'horari real de la cursa, es produiran talls importants de trànsit en el recorregut i els seus voltants.

tracking