Diari Més

Sant Magí 2017

Nil Fabra i Àlex Pereira s'emporten el concurs de disfresses del vermut popular de Dames i Vells

Per primera vegada també es va fer un concurs de versots, que va guanyar Jorge Pérez

Aspecte que oferira la plaça de Dames i Vells aquest diumenge al migdia.

Nil Fabra i Àlex Pereira s'emporten el concurs de disfresses del vermut popular de Dames i VellsOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Recaptar fons per poder disposar d'un sistema de megafonia pel ball de Dames i Vells per les Festes de Santa Tecla és l'objectiu del vermut popular que des de fa tres anys s'organitza per Sant Magí.

A la plaça que duu el nom del ball cada any més gent se suma a la iniciativa, que incorpora un concurs de disfresses, tant per a parella dedamai vell com d'autoritat i que aquest any ha incorporat també un concurs deversotsi un d''online' a Instagram, amb imatges de la celebració i que es tancarà el 20 d'agost.

Nil Fabra i Àlex Pereira han estat enguany els guanyadors, amb les seves disfresses de dama i vell. El jurat ha valorat la seva imaginació i capacitat d'improvisació per acabar atorgant-los el primer lloc, que els permetrà participar en el darrer passi del ball parlat de Dames i Vells que es durà a terme per les festes de Santa Tecla de Tarragona.

D'altra banda, el vencedor de la primera edició del Concurs deVersotsha estatJorgePérez, que enguany veurà com s'inclouen els seusversotsen el text de Dames i Vells 2017.

El darrer dels nous concursos proposats per enguany, el concurs de fotografia a través d'Instagram, segueix obertfins al20 d'agost. L'objectiu és penjar imatges del vermut popular celebrat aquest diumenge, ainstagram@damesivellstgn. Caldrà que els participants etiquetin les imatges ambel hastag#vermutdamesivells2017.

La festa a la plaça s'ha completat amb la Rumba de Dames i Vells.

Parella guanyadora del concurs de disfresses de Dames i VElls.

Nil Fabra i Àlex Pereira s'emporten el concurs de disfresses del vermut popular de Dames i VellsCedida

tracking