Diari Més

La llegenda de la Cucafera d'aquest any ja té princesa i cavaller

Judit Bernal i Aleix Vilanova van aconseguir superar el càsting realitzat el passat divendres

La Judit i l'Aleix van ser els escollits per participar a larepresentació

La llegenda de la Cucafera d'aquest any ja té princesa i cavallerCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Judit Bernal, de 9 anys, de Sant Pere i Sant Pau, i Aleix Vilanova, de 9 anys i del Cos del Bou, han estat els escollits per representar enguany a la princesa i el cavaller de la llegenda de la Cucafera en l'acte 'La Cucafera Baixa 2017' que es realitzarà durant les Festes de Santa Tecla, el dia 16 de setembre, des de les escales de la Catedral i fins a la Plaça dels Carros amb CucaFesta final.

Tots dos van participar el passat divendres en el càsting 'La Cucafera busca princesa i cavaller' a la Plaça del Fòrum i en el marc de les festes de Sant Magí. Una de les novetats d'aquesta edició era que els candidats a cavaller, igual que les candidates a princesa, havien d'interpretar sobre escenari un poema que es pronunciarà a la representació la nit de la baixada.

El jurat estava format per Àngeles Manero, una de les caps de colla de la Cucafera Petita, Iván Puente, dissenyador de la imatge dels 15 anys de la Cucafera Petita i Montse Sogas, membre dels Grallers i timbalers de l'A.V.V del Port de Tarragona.

Enguany s'havien inscrit una desena de candidats entre nens i nenes, tot i que a últim moment tan sols han participat tres.

tracking