Diari Més

Sant Magí 2017

Els Chargrossos tornen amb els 'hot dogs' a la Magipicatapa

L'Associació va convocar a la plaça Verdaguer la quarta edició el concurs de menjar salsitxes

Els concursants havien de menjar el màxim de 'hot dogs' possible en cinc minuts

Els Chargrossos tornen amb els 'hot dogs' a la MagipicatapaDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'AssociacióChargrossosde Tarragona ha realitzat aquest dissabte a la plaça Verdaguer la denominadaMagipicatapa, dins de la qual es va convocar la quarta edició del concurs de menjar 'hotdogs', que va reunir a una desena de participants.

Amb tot, la festa començava a la tarda amb una sessió deZumbaper a tots aquells que volguessin moure el cos a bon ritme. Al mateix temps ja s'havien disposat a la plaça les parades de l'associació, on se servien menjar i begudes.

Posteriorment va arribar el torn del Concurs de Menjar 'HotDogs'. A sobre de l'escenari, i en dues rondes, 9 concursants van provar sort. El repte era menjar tantes salsitxes —i el pa corresponent-— com poguessin en el termini de cinc minuts. Elmenjares podia acompanyar ambcervesao aigua i posar-hi tanta salsa com es volgués.

Finalment, elnombremàxim de 'hotdogs' van ser sis (dos concursants ho van aconseguir), i el premi final vacorrespondreal concursant que es va presentar com a 'Juanra'. El premi consistia en 50 euros en metàl·lic, a més d'altres obsequis.

tracking