Diari Més

Civisme

Comerciants de Tarragona es mobilitzen contra les pixades dels gossos

Al carrer Governador González han decidit penjar cartells per demanar civisme

Imatge d'un dels cartells col·locats pels comerciants.

Comerciants de Tarragona es mobilitzen contra les pixades dels gossosTarragona Ràdio

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els comerciants de la zona del carrer Governador González de Tarragona estan farts de les pixades de gossos que es troben diàriament a les façanes dels seus establiments, segons recull aquest dimecres l'emissora municipal de Tarragona.

Assumpció Claramunt, propietària del 'Negrito i laNegrita', ho argumentava a Tarragona Ràdio, assegurant que la situació a l'estiu es feia insuportable.

De moment han decidit imprimir uns cartells i posar-los a les façanes per intentar aconseguir la complicitat dels propietaris dels animals. Literalment als cartells s'hi pot llegir: «Si us plau, no deixeu pixar els gossos en aquesta façana, ni en altres. Gràcies».

L'actual ordenança municipal sobre la tinença d'animals de companyia demana els propietaris que netegin el que els animals facin al carrer. Això no ta sols inclou els excrements sinó també les miccions, sobretot quan es fan a façanes. Lasancióen cas d'incompliment és de 300 euros.

Hi ha localitats, com al districte de Sant Andreu a Barcelona, que han decidit repartir ampolles d'aigua amb vinagre perquè els propietaris dels gossos netegin les pixades dels animals al carrer.

tracking