Diari Més

Els veïns denuncien les molèsties per una fuita d'oli d'un camió de neteja

Asseguren des de l’associació de veïns que és la segona que es produeix en un mes

La fuita d'oli del camió de neteja.

Els veïns denuncien les molèsties per una fuita d'oli d'un camió de netejaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una camioneta FCC de la Brigada Municipal de l’Ajuntament va tenir una fuita d’oli procedent del tub hidràulic que fa anar la maquinària de neteja, durant el matí de dijous. Posteriorment, treballadors municipals van cobrir el líquid amb una sorra per evitar les relliscades dels vianants, una mesura que no va agradar als veïns ja que, segons ha explicat Jordi Ferré, president de l’associació veïnal La Catedral, encara embrutava més el carrer i dificultava el pas. Els fets van tenir lloc a la plaça d’en Ripoll, a la Part Alta de Tarragona. Els veïns asseguren que no és la primera vegada que passa i, des de l’Associació de Veïns La Catedral, donen un toc d’atenció a l’Ajuntament «per a la Part Alta destinen vehicles que no sabem ni si han passat la ITV, estem farts de que els polítics estiguin més pendents de sortir bé a la foto que dels problemes reals dels tarragonins», explica Jordi Ferré, president de l’associació.

Un accident que es repeteix

Els veïns es queixen també d’un episodi semblant al carrer Misericòrdia, que ara fa un mes va provocar relliscades entre els vianants i fins i tot un accident de moto. «Hi havia un riu d’oli des del carrer d’en Riudecols fins a la baixada Misericòrdia», explica Jordi Ferré, que encara espera l’informe de la Guàrdia Urbana per empendre accions legals.

La insatisfacció dels veïns de la Part Alta no sembla baixar «aquesta fuita es per culpa de les camionetes de gran tonatge que passen pels carrers del barri, la gent té por a denunciar-ho, però s’han donat casos on el líquid del camió ha entrat a portals privats», segons explica Ferré.

Durant el matí de dijous hi va haver persones grans que no podien passar pel carrer per por a relliscar. Expliquen també, des de l’associació de veïns La Catedral de Tarragona, que una dona gran del barri no va poder sortir del portal amb la seva cadira de rodes per la gran quantitat de sorra que hi havia just al davant de casa seva. Les restes de l’incident van tardar a ser retirades, dijous a les tres de la tarda encara es podien observar les restes de sorra i l’oli sec dels camions municipals, segons els veïns.

Jordi Ferré, president de l’associació veïnal, insisteix en la falta d’atenció per part de les autoritats «l’informe on es recull l’accident de moto que va ser ocasionat per culpa de la fuita deu estar tancat en un calaix, només fan que tapar els seus propis errors. L’ajuntament hauria de tenir més en compte la Part Alta».

La plaça d'en Ripoll coberta de sorra.

Els veïns denuncien les molèsties per una fuita d'oli d'un camió de netejaCedida

tracking