Diari Més

Empresa

SUEZ Spain manté l'aposta per iMiCROQ i lidera l'ampliació de capital per valor d'1,5 MEUR

L'empresa tecnològica, amb seu a Tarragona, va sorgir com a spin-off de la URV

L'empresa tecnològica, amb seu a Tarragona, va sorgir com a spin-off de la URV

SUEZ Spain manté l'aposta per iMiCROQ i lidera l'ampliació de capital per valor d'1,5 MEURCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

SUEZ Spain, a través del seu fons d’inversió VENTO (Programa Inniverte en coinversió amb CDTI) i pel fons de Caixa Innvierte Industria de Caixa Capital Risc, ha liderat la ronda d’ampliació de capital per valor de 1.5 milions d'euros de l’empresa espanyola iMiCROQ, amb seu a Tarragona. En aquesta ampliació de capital han participat a més Valtari, Somtobir i Sider, els inversors tradicionals de l’empresa espanyola.

SUEZ Spain, a través de les empreses del seu grup, genera sinergies amb els plans de negoci i comercial de iMiCROQ, a més de col·laboracions en desenvolupaments tecnològics pel que es presenta com un soci tecnològic preferent. Un d'aquests desenvolupament és la plataforma analítica QFast per a la detecció integrada de patògens, l’ADN, virus i toxines. La previsió és que QFastampliï la seva cartera per a la seguretat agroalimentària i avanci en la seva comercialització internacional en els propers anys.

iMiCROQ es va crear en el 2010 com a empresa de base tecnològica com spin-off de la Universitat Rovira i Virgili. En els dos primers dos anys d’accés al mercat la plataforma QFast se n’ha implementat en laboratoris acreditats ISO 17025, laboratoris de control intern, integracions avícoles, productors de pinsos i matèries primeres, empreses de salut animal i petites i mitjanes empreses d’alimentació.

Actualment iMiCROQ ofereix packs d’instrumentació i equips per a la detecció de Salmonella spp en mostres veterinàries, ambientals i d’alimentació. Aquests equips es troben validats internacionalment respecte als mètodes de referència i estan en procés de certificació els equips Gen-QFast Listeria monocytogenes i QFast Sakazakii. La cartera actual la complementen els equips per a la detecció per l’ADN de Salmonella enteritidis i Salmonella typhimurium.

tracking