Diari Més

Urbanisme

La plaça Corsini es converteix en una piscina davant la sorpresa dels vianants

Aquest dimecres s'estan realitzant proves d'impermeabilització, prèvies a l'execució del projecte de reforma

Els vinants veien amb sorpresa com la plaça es convertia en una piscina.

La plaça Corsini es converteix en una piscina davant la sorpresa dels vianantsCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una vegada finalitzada la remodelació de l'edifici del Mercat Central de Tarragona i alliberada la plaça Corsini de la carpaprovisionalon estaven ubicades les parades, ara és el moment d'iniciar l'arranjament de tota la zona.

Ja es coneixen els detalls sobre com quedarà la plaça i fins i tot les moltesreivindicacionsveïnals, poques de les quals quedaran recollides en el projecte final. A la zona hi haurà espais de jocs infantils i jardineres, també fonts i pocs arbres.

També se sap que la plaça tornarà a ser la ubicació del 'mercadet' ambulant, que actualment ocupa bona part de la Rambla Nova, on fins i tot es va substituir les rajoles per paviment, per a poder-lo acollir.

Abans però de l'execució del projecte de reforma de la plaça, s'estan realitzant proves d'impermeabilització, per evitar 'sorpreses' una vegada s'urbanitzi tota la zona.

Per a fer les proves es van aixecar uns petits murs i aquest dimecres l'ha omplert d'aigua l'espai, convertint la plaça en una piscina. Els vianants veien amb sorpresa l'aparició de la superfície d'aigua, que en poques dies desapareixerà. Està previst que divendres al vespre es buidi.

Aspecte de la plaça Corsini aquest dimecres al matí.

La plaça Corsini es converteix en una piscina davant la sorpresa dels vianantsCristina Aguilar

tracking