Diari Més

Municipal

L'Ajuntament de Salou nega problemes de seguretat després de l'homicidi del matí

Pere Granados contradiu Ciutadans i assegura que les càmeres de seguretat funcionen

Un home mor en una baralla al carrer Carles Buïgas

Un home mor en una baralla al carrer Carles BuïgasCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'equip de govern de l'Ajuntament de Salou ha negat que el municipi tingui problemes de seguretat, malgrat la mort d'aquest dilluns d'un ciutadà senegalès en una baralla, segons assegura l'alcalde Pere Granados (FUPS-PDeCAT), que considera aquest succés «un fet aïllat». L'avinguda Carles Buïgas de Salou, on ha ocorregut la baralla, ha recuperat totalment la normalitat després de l'aixecament del cadàver de Moudrou M.N, ciutadà senegalès que aquest matí ha rebut una pallissa mortal.

Pere Granados ha lamentat el succés, ha assegurat que es tracta d'un «cas aïllat» i ha reivindicat la seguretat de la zona, mentre la portaveu de C's, María Reyes Pino, havia exigit aquesta mateixa tarda més seguretat per les queixes veïnals de l'existència de tràfic de drogues i prostitució. «Menteix més que parpelleja» i «en política, no tot val», ha dit l'alcalde, després de recordar que Pino va ocupar la cartera de Comerç al consistori amb les sigles del PP.

Davant dels dubtes de la portaveu de C's sobre el funcionament de les càmeres de seguretat, tant l'alcalde com el regidor de Seguretat Ciutadana, David González (PSC), han assegurat que funcionen. González ha explicat que, «precisament, per ser una zona cèntrica i d'oci, és on més presència policial hi ha».

Moudrou M.N, senegalès de 33 anys, ha mort cap a les 08:30 hores del matí quan s'ha vist embolicat en una baralla en sortir d'una botiga després de comprar-se l'esmorzar. Al lloc dels fets s'hi han desplaçat diverses dotacions dels Mossos d'Esquadra i dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que han intentat maniobres de reanimació però sense èxit. En espera de l'autòpsia, la policia autonòmica ha confirmat que la causa de la mort són els cops rebuts per la víctima.

tracking