Diari Més

La fiscalia arxiva la denúncia de la CUP contra els regidors Pau Pérez i José Luis Martín

En les diligències s’exposa que «no es desprenen indicis d’infracció penal»

José Luis Martín, Josep Fèlix Ballesteros i Pau Pérez durant la roda de premsa.

Ballesteros tanca files amb Pérez i Martín i «dispara» contra la CUPCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Fiscalia Provincial de Tarragona ha arxivat la denúncia presentada per la CUP a la Comandància de la Guàrdia Civil en relació a les incompatibilitats dels càrrecs dels regidors Pau Pérez i José Luís Martín amb els seus càrrecs privats a l’empresa Nàutic Tarragona S.A. En les diligències, que la fiscalia ha decretat arxivar, «no es desprenen indicis d’infracció penal».

Tant Martín com Pérez han remarcat que l’arxivament de la denúncia «demostra que no existeix cap irregularitat». En aquest sentit han exigit a la CUP que «rectifiqui públicament la denúncia» i «es disculpi» als regidors acusats de diferents presumptes delictes. «Esperem que la CUP aprengui que el que no van guanyar a les urnes no es pot aconseguir atacant l’honor de persones que treballem honradament a l’administració pública», han coincidit Pérez i Martín.

Els regidors han aparegut acompanyats de l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, qui ha assegurat sentir-se «molt contents, tot i que no alleugerits, perquè teníem el convenciment que no hi havia res». Ballesteros ha lamentat «que es vulgui fer política a través de la justícia» i ha afegit que «si no ho saben fer d’una altra manera, que se’n vagin», ja que «la política es fa treballant». L’alcalde també ha afegit que té «confiança plena amb els serveis jurídics que, en el seu moment, van dictaminar la compatibilitat dels càrrecs del regidor Pau Pérez».

tracking