Diari Més

Jordi Jané diu que Interior és «el Departament més tarragoní»

Mare Terra Fundació Mediterrània li entrega un diploma honorífic del Premis Ones

Jané mostra el certificat en companyia de Juárez, Adan, De la Monja i membres de Mediterrània.

Jordi Jané diu que Interior és «el Departament més tarragoní»Cristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mare Terra Fundació Mediterrània va fer entrega dijous a l’exconseller d’Interior, Jordi Jané, d’un diploma honorífic dels Premis Ones Mediterrània, en un acte que va comptar amb la presència de l’exdirector del Servei d’Emergències 112, Frederic Adan, i del director dels Serveis Territorials d’Interior, Juan Carlos de la Monja. El president de l’entitat, Ángel Juárez, va manifestar que «en els discursos que faig en l’entrega dels Premis sempre he agraït la complicitat de les persones i les administracions i, per aquest motiu, li fem entrega a Jordi Jané d’un reconeixement pel suport que ens ha donat durant vint anys». L’exconseller «és una persona de la casa, que tingui o no un càrrec de responsabilitat sempre serà ben rebuda a Mediterrània».

Jordi Jané va agrair «a la Fundació i a l’Àngel» l’entrega del diploma honorífic i va comentar que «des que sóc diputat per Tarragona sempre he vingut quan m’ho ha demanat i he pogut, i m’agrada apropar-me al territori i a les seves entitats».

Jané va recordar que «en una ocasió vaig demanar a l’Àngel Juàrez que participés en una comissió sobre el canvi climàtic que es va fer al Congrés i ens va explicar als diputats tot el que es pot fer des d’associacions com Mediterrània en temàtiques com aquesta». La participació del president de Meditarrània «va ser molt interesant i entenedora», va dir.

«El compromís està vigent»

L’exconseller d’Interior no va voler entrar en matèria política, però si va subratllar que «el meu compromís amb Catalunya segueix vigent i la meva lleialtat és absoluta, i segueixo compromès amb el territori».

Jané no va dubtar a donar «tot el meu suport i amistat al conseller Joaquim Forns, i la meva lleialtat perquè el conec de fa molts anys i sap que em té al seu costat».

L’exconseller va manifestar que «aquest Departament és el més tarragoní que mai ha tingut la Generalitat, amb el vallenc Cèsar Puig que ha estat reforçat, l’ampostina Anabel Marcos o l’exalcalde de Tivissa Jordi Jardí.

Pocs dies després que Jané deixés de ser conseller, el seu amic i també membre del PDeCAT, Frederic Adan, va presentar la dimissió com a director del Servei d’Emergències 112. Adan, present en l’acte, va dir que «vaig iniciar una etapa amb el conseller Jané i vaig pensar que el nou havia de fer el seu propi equip de treball».

tracking