Diari Més

Protesta

Una veïna d'Alcalde Lloret diu que «truco al Telèfon Verd i no em fan cas»

Demana la retirada de pinassa acumulada a terra i d’una palmera que està buida per dins

Aspecte que oferia ahir dijous la plaça Alcalde Lloret.

Una veïna d'Alcalde Lloret diu que «truco al Telèfon Verd i no em fan cas»Cristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una veïna de la plaça Alcalde Lloret reclama des de fa temps la retirada de pinassa que «s’acumula a la base d’un pi» i, també, «d’una palmera que està buida per dins i que amb un cop de vent com el que vam patir fa uns dies pot anar a terra», però «la resposta que he obtingut és nul·la». «No hi ha dret a com està la plaça i els voltants de la mateixa», va comentar.

Mari Carmen va informar Diari Més que «fa deu dies vaig trucar al Telèfon Verd per informar d’aquesta situació, el passat dilluns ho vaig tornar a fer i els ho dic a les persones que vénen a netejar, que em diuen que no és cosa seva». Per a aquesta veïna de la zona, «aquest lloc és de pas de moltes de les persones que arriben a l’Estació d’Autobusos de Tarragona i es troben la plaça bruta, amb la imatge de la ciutat que això suposa».

Mari Carmen va exclamar que, «davant d’aquesta situació, de l’estat de brutícia que hi ha a la plaça i del cas que et fan quan truques al Telèfon Verd, és com per no pagar els impostos a aquest Ajuntament». «Tarragona –va afegir– té uns carrers que fan fàstic per com estan de descuidats».

tracking