Diari Més

Societat

Joan XXIII i Nàstic signen un conveni per formalitzar accions per a infants ingressats

També s'han entregat premis als guanyadors del concurs de dibuix del 50è aniversari dels mesos de maig i juny

La Sira i el Pol, guanyadors del concurs de dibuix

Joan XXIII i Nàstic signen un conveni per formalitzar accions per a infants ingressatsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els recent nascuts a l’hospital Joan XXIII podran rebre, si ho sol·liciten, un Welcome Pack del Gimnàstic de Tarragona i el club es compromet a realitzar una visita a la planta de pediatria del centre hospitalari amb membres del primer equip, durant les festes del Nadal.

Aquestes dues accions formen part del conveni signat aquest dimecres entre el director general del Gimnàstic de Tarragona SAD, Lluís Fàbregas, i el director de l’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona, Albert Pons.

Les dues institucions han formalitzat l'acordamb l’objectiu de realitzar i promoure accions conjuntes dirigides, especialment, als nens i nenes que han estat ingressats a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona. El conveni també inclou la creació d’una comissió que es reunirà cada any per promoure noves accions de col·laboració.

A més, els dos dirigents han fet entrega dels premis als guanyadors del concurs de dibuix del 50è aniversari dels mesos de maig i juny, Pol i Sira, de 5 anys, que van estar ingressats al centre sanitari. Els premis eren un kit del Nàstic, amb samarreta i equipació, i dues entrades pel partit que disputarà el primer equip, dintre de dues setmanes, contra el Saragossa.

Des del començament de la celebració del 50è aniversari del Joan XXIII, el Nàstic participa en l’entrega de premis als nens i nenes que han estat ingressats a la planta de pediatria o en qualsevol altra planta del centre sanitari, i que han participat en el concurs de dibuix del 50è aniversari del Joan XXIII.

tracking