Diari Més

Infraestructures

El motoristes de la campanya 'En la carretera, cerveza sin', paren a Tarragona

Recorren milers de quilòmetres per carretera per conscienciar a la població que l’alcohol és incompatible amb la conducció

Els motoristes recorren 13 ciutats de l'Estat, 30 províncies i 4.000 quilòmetres.

El motoristes de la campanya 'En la carretera, cerveza sin', paren a TarragonaAjuntament de Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Sis motoristes que participen a la campanya 'En la carretera, cerveza sin', han fet parada aquest dimecres a la ciutat de Tarragona per recordar a la societat i als conductors que l’alcohol i la conducció són incompatibles. La campanya està promoguda per Cerverceros de España, i compta amb la col·laboració de la Direcció General de Tràfic (DGT) i el suport d’institucions en matèria de seguretat vial. Aquesta procura transmetre un missatge positiu a la població, apel·lant a la pròpia responsabilitat dels conductors i recordant als consumidors de cervesa que es pot optar per la varietat sense alcohol si tenen previst conduir.

Coincidint amb els desplaçaments estivals, els motoristes de la campanya, que arriba a la XVII edició, recorren 13 ciutats de l’Estat, 30 províncies i 4.000 quilòmetres.

A la roda de premsa de presentació de la campanya hi han assistit la consellera de Serveis a la Persona de l’Ajuntament, Ana Santos; la cap provincial de Trànsit de Tarragona, Maria del Carmen Padial; el cap de Servei de Trànsit de Tarragona, Eusebi del Olmo; el director general de Cerveceros d’Espanya, Jacobo Olalla, i l’ambaixador de la campanya 'En la carretera, cerveza sin', Ramón Pradera.

tracking