Diari Més

Societat

Esmorzar motivacional de CEPTA per ajudar als assistents a marcar-se noves fites laborals i vitals

La sessió, totalment pràctica, tindrà lloc aquest dijous 27 de juliol a les 9h

Les instal·lacions de CEPTA de la Rambla Nova de Tarragona.

CEPTA, únic centre de la província que acollirà exàmens de nivell d'alemany amb certificació GoetheGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

CEPTA organitza, el proper dijous 27 de juliol a les 9h a les seves instal·lacions, una sessió consistent en un esmorzar motivacional per tal d’ajudar a tots aquells que hi assisteixin a marcar-se objectius. Això es farà mitjançant l’aplicació de les bases del Mapa Vital, el qual ajuda a establir fites a assolit tan laborals com vitals. La jornada es dirigeix a persones que hagin experimentat diferents tipus de problemes com no tenir clars els objectius a la vida, dificultats per arribar a final de més o no tenir temps lliure per a un mateix.

L’encarregat de conduir l’acte será el consultor d’empreses Rafel Llevat. Segons ell, la sessió és «una eina pràctica que pot aplicar-se en molts moments diferents de la nostra vida, ja que ens ajuda a posar sobre el paper on som i el que volem aconseguir». Els participants podran elaborar el seu Mapa Vital, amb els seus objectius i fites, durant la mateixa jornada. Llevat també apunta que aquesta pràctica té efectes molt positiu a l’hora de «millorar la productivitat i ser eficient, pel que és una tècnica que té un gran valor en l’àmbit empresarial».

Per a rebre més informació i fer les inscripcions, els interessats poden posar-se en contacte amb el personal de Serveis a través de l’adreça de correu electrònic serveis@cepta.es, el telèfon 977 211 966 o la web www.cepta.es

tracking