Diari Més

Un vídeo d'un veí denuncia l'estat «salvatge» i descuidat de Tamarit

Les plantes impedeixen passar per determinats trams de vorera perquè s'han apoderat de l'espai

Jordi Lopez en un moment del vídeo, on mostra les plantes al seu darrere que creixen incontroladament per la calçada i la vorera.

Un videó d'un veí denuncia l'estat «salvatge» i descuidat de TamaritFacebook

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els veïns de Cala Tamarit, a Tarragona, estan farts de plantes en estat «salvatge» que envaeixen la vorera, matolls descontrolats i herbes que creixen a la calçada dels carrers de la urbanització. Així ho mostra un veí a través d'un vídeo, on denuncia que és impossible passar per determinats trams de vorera, on les plantes s'han apoderat de l'espai. Les imatges també ensenyen la brutícia que s'aculuma en certs llocs de la urbanització.

Jordi Lopez Polo, l'autor del vídeo, l'ha compartit a la xarxa social Facebook, i en poc més d'un dia, ja acumula més de 4.000 visualitzacions. «Som gent normal i paguem igual que els altres», reclama el veí, posant èmfasi en què el consistori no s'ocupa de la zona tal com ho hauria de fer. «Necessitem que el vídeo arribi a l'Ajuntament de Tarragona a veure si ens donen alguna solució o els cau la cara de vergonya! (Si es que en tenen)», finalitza el missatge que acompanya el vídeo.

Les queixes de Lopez, segons explica al vídeo, són extensives a la resta de veïnat de la urbanització. «Ho paguem tot però estem oblidats per part de l'Ajuntament, portem 14 anys així!», reclama.

El vídeo es pot visualitzar a continuació:

tracking