Diari Més

Dos detinguts in fraganti per robar 70 kg de roba a Sant Pere i Sant Pau

El jutjat ha decretat llibertat amb càrrecs pels dos homes

El contenidor es troba situat davant el número 4 del carrer Manuel de Falla.

Sorprès in fraganti després de robar el contingut d'un contenidor de 'Roba Amiga'Elena Pedrola

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra de Tarragona van detenir, el passat divendres, 21 de juliol, dos homes de 18 i 55 anys de nacionalitat romanesa i amb domicili a Tarragona, com a presumptes autors d’un robatori amb força al barri de Sant Pere i Sant Pau de Tarragona per furtar roba dels contenidors 'Roba Amiga' de la zona.

La matinada del passat divendres, una patrulla va localitzar a l’avinguda Països Catalans de Tarragona, una furgoneta de grans dimensions estacionada davant d’un contenidor de recollida de roba de segona mà. Els agents van veure a dues persones que treien bosses de roba de l’interior del contenidor i les carregava a la furgoneta.

Després de fer les corresponents comprovacions, es va procedir a la detenció dels dos homes per un presumpte robatori amb força. Els mossos van recuperar gairebé 70 kg de roba que va ser lliurada al responsable dels contenidors.

Els dos detinguts, un d’ells amb set antecedents per delictes contra el patrimoni, van passar el dia 22 de juliol a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona, que en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

tracking