Diari Més

Demanen més inversió pública a la Móra-Tamarit a ritme de rap

El jove Monkeyfaya ha gravat un tema i un vídeo on posa de manifest les mancances que té el barri, a 11 quilòmetres de Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un metge al barri, una guarderia pels nens, una comissaria, un centre de joves, un poliesportiu, i obres de remodelació del passeig marítim. Aquestes són algunes de les demandes que els veïns de la Móra-Tamarit fan arribar a l'Ajuntament de Tarragona a través d'un rap. Andrés Lahoz, de nom artístic Monkeyfaya, un jove músic local, entona rimes que posen de manifest que el barri, a 11 quilòmetres del centre de la ciutat, pateix un cert «abandonament» municipal i que té moltes mancances. Precisament, el títol de la cancó és'11 Quilòmetres'. El vídeo que acompanya el rap ha estat editat per l'Associació de veïns de la Móra-Tamarit.

Amb aquest vídeo, «l'entitat preténdonar a conèixer les mancances pel que fa a instal·lacions al barri, per cridar l'atenció de l'Ajuntament de la ciutat». D'aquesta manera, a més de les peticions ja esmentades, també es demana al consistori que s'incrementi la neteja en zones com el Mèdol i els boscos del voltant. Les pistes del barri són altre punt de conflicte. L'estat en el qual es troben actualment ja ha estat denunciat en anteriors ocasions, i el rap torna a demanar que s'arreglin les tanques, que estan trencades, que es millori l'estat general de les pistes, i que també s'hi instal·lin unes grades.

Els veïns demanen més inversió al barri, i remarquen que tot i estar allunyats més de 10 quilòmetres del centre de Tarragona, també formen part de la ciutat i volen que el seu barri sigui digne i tingui els serveis necessaris tant per a infants com joves, adults, i persones de la tercera edat.

El jove músic, amb les tanques de les pistes del barri trencades al fons.

Demanen més inversió pública a la Móra-Tamarit a ritme de rapAssociació de Veïns La Móra-Tamarit

tracking