Diari Més

El Braç de Santa Tecla, protagonista el cartell de les Festes de Tarragona d'enguany

La imatge gràfica de la celebració tarragonina, elaborada per l'empresa de comunicació Garamond, s'ha presentat aquest dijous

Aquest dijous s'ha fet la presentació d ela imatge gràfica de Santa TEcla.

El Braç de Santa Tecla, protagonista el cartell de les Festes d'enguanyCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'empresa de màrqueting i comunicació de Tarragona, Garamond, ha estat l'encarregada d'elaborar la imatge gràfica de les Festes de Santa Tecla d'aquest 2017. L'empresa enguany compleix 25 anys i l'icònic Braç de Santa Tecla és l'element que presidirà aquest any els cartells i tots els elements de marxandatge de la celebració tarragonina.

La imatge del braç està elaborada amb elements festius i es completa amb la mà que subjecta la creu Tau. Es tracta d'una creació d'un dels directors d'Art de Garamond,DaniPena, amb la col·laboració d'un dels responsables de projectes, Sergi Berga i sota la coordinació del soci director, Ramon Vidiella.

Als tradicionals elements de venda amb la imatge 'principal' com la samarreta, la motxilla i el mocador, enguany se li suma el got reutilitzable, que serà de color vermell i reproduirà també el braç del cartell. També es podrà adquirir el 'tattoo' i la xapa amb la imatge.

La imatge del Braç de Santa Tecla ha estat elaborada amb altres elements del seguici.

El Braç de Santa Tecla, protagonista el cartell de les Festes de Tarragona d'enguanyCristina Aguilar

tracking