Diari Més

Municipal

L'Ajuntament destina 125.000 euros en ajuts a la contractació de persones en situació d'atur

Les empreses que es vulguin acollir a aquest tipus de subvencions poden presentar les seves propostes fins a finals de mes

Imatge de l'exterior de l'edifici de la Tabacalera, on hi ha les oficines de Tarragona Impulsa.

Tarragona Impulsa convoca els Premis Empresa per a projectes innovadorsDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Conselleria d’Ocupació i Desenvolupament Econòmic de l’Ajuntament de Tarragona ha obert la línia de concessió d’ajuts a aquelles empreses que contractin persones que estiguin a l’atur. El consistori destina a aquest tipus de subvencions un total de 125.000 euros. Poden optar-hi les persones jurídiques que contractin, mitjançant el Servei d'Intermediació Laboral de l'Ajuntament de Tarragona, persones que estiguin participant o hagin participat en algun programa de polítiques actives d'ocupació promogut pel Servei Municipal d'Ocupació. El termini per presentar les sol·licituds finalitza el 31 de juliol.

Els ajuts permeten abonar l'import corresponent al 50% de les despeses generades per la contractació, fins a un màxim de 6.000 € per cada persona contractada per un període d'un any, a jornada completa. Per acollir-se a l'ajuda, el temps mínim de contractació ha de ser tres mesos i, com a mínim, del 50% de la jornada de treball habitual. Les empreses han de tenir un centre de treball al terme municipal de Tarragona, o bé les persones contractades han de ser residents a la ciutat.

Aquest és el quart any consecutiu que s’ofereix aquesta línia d’ajuts. En les tres convocatòries anteriors s’han repartit 173.677,81 €, que han servit per ajudar a la contractació de 40 persones. Les bases i tota la informació referent a la convocatòria es poden consultar a la Seu Electrònica de l’Ajuntament.

tracking