Diari Més

Atorguen un dels Premis Solidaris ONCE Catalunya 2017 a Jaume Marí

Aquests premis reconeixen tasques solidàries realitzades per persones, entitats, institucions o mitjans de comunicació

Jaume Marí era president de diferents associacions de paràlisi cerebral.

Mor sobtadament Jaume Marí, president de la MuntanyetaASPACE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Jaume Marí Pàmies ha resultat un dels guanyadors (a títol pòstum) dels Premis Solidaris ONCE Catalunya 2017, juntament amb Fundació Arrels, Tallers Gaudí, L’Olot, a Ràdio Olot, i l'Ajuntament El Prat de Llobregat.

Els Premis Solidaris ONCE Catalunya tenen la finalitat de reconèixer i premiar aquelles persones, entitats, institucions, projectes i mitjans de comunicació i administracions que realitzen una labor solidària en el seu entorn d'influència i procuren la inclusió social de tots els ciutadans, la normalització i l'autonomia personal i l'accessibilitat universal. Els premiats destaquen per la seva sensibilitat social, la seva llarga trajectòria i la seva dedicació en pro dels drets socials dels més desafavorits.

El passat 12 d'abril va morir Jaume Marí, director general de l'Associació Provincial de Paràlisi Cerebral de Tarragona-La Muntanyeta (APPC Tarragona). Nascut a Tarragona el 1956, Jaume Marí va treballar en àrees de la gestió empresarial fins que, al 1993, es va implicar en el Tercer Sector Social com a membre de la Junta Directiva de l'APPC Tarragona, entitat que va presidir durant vuit anys. També va presidir ECOM Tarragona i va ostentar la vicepresidència d'ECOM Catalunya.

Va defensar la participació activa del col·lectiu tant dins com fora del moviment associatiu i gran artífex per millorar l'autonomia personal de les persones amb paràlisi cerebral a través de les noves tecnologies.

tracking