Diari Més

Turisme

Una ruta de l'Antiga Europa de la UNESCO i National Geographic inclou Tarragona

L'itinerari turístic inclou altres vuit localitats, que treballaran conjuntament per promocionar-se

Grècia també estarà present, juntament amb Tarragona, en aquesta nova ruta.

Una ruta de l'Antiga Europa de la UNESCO i National Geographic inclou TarragonaRoss Helen

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La UNESCO i National Geographic han seleccionat la ciutat de Tarragona perquè formi part d’una nova ruta turística per l’Antiga Europa conjuntament amb vuit altres ciutats del continent. Aquest setmana un seminari, que se celebrarà a la capital tarragonina, de totes les ciutats i els promotors servirà per aper intercanviar experiències i dissenyar estratègies conjuntes.

El projecte 'UNESCO World Heritage Journeys of Europe' servirà per la creació de diferents itineraris turístics, distribuïts en quatre temàtiques: Ancient Europe, Royal Europe, Romantic Europe i Underground Europe. El projecte està organitzat per la UNESCO i National Geographic i compta amb el suport econòmic de la Unió Europea.

Tarragona ha estat seleccionada per formar part de la ruta de la primera temàtica del projecte, el de l’antiga Europa. Les altres vuit localitats que l’acompanyaran són: el Santuari d’Asclepeion d'Epidaure (Grècia), el conjunt arqueològic d’Olímpia (Grècia), Sicília i la Necròpolis de Pantalica (Itàlia), l’àrea arqueològica i la basílica d’Aquileia (Itàlia), la planícia de Stari Grad (Croàcia), la ciutat antiga de Nessèbar (Bulgària), l’aqüeducte romà del Pont del Gard (França) i els monuments romans, la catedral de Sant Pere i l’Església de la Nostra Senyora a Trèveris (Alemanya).

tracking