Diari Més

Oci

Playstation tindrà un estand oficial a l'ExpOtaku de Tarragona

La setena edició de la mostra de manga, 'anime' i 'gaming' se celebrarà del 21 al 23 de juliol al recinte firal

Tarragona es torna Otaku durant tres dies

Tarragona es torna Otaku durant tres diesCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La setena edició de l'ExpOtaku de Tarragona se celebrarà del 21 al 23 de juliol al recinte firal, al davant de l'estació de ferrocarrils. Enguany, una de les principals novetats serà la presència de la marca Playstation de Sony de manera oficial. Hi estarà present amb un estand de 182 metres quadrats, amb PS4 i PlayStation VR i les seves novetats en videojocs.

Després de set edicions, la fira està completament consolidada a la ciutat i és una cita inexcusable pels amants del manga, l'anime', el 'gaming' i el 'cosplayer'. Es preveu que al llarg del cap de setmana, passin unes 5.000 persones pel recinte firal tarragoní.

A banda de la mostra de productes, la fira inclou tallers, concursos, 'water wars'. bodesfrikis, iniciació alQuidditch ivideojocs. El programa sencer es pot consultar a la a la web:http://www.expotaku.com/tarra

gona/programa-de-actividades/

Les entrades d’ExpOtaku es vendran directament a la taquilla del recinte firal els mateixos dies de l’esdeveniment. Hi ha diferents preus segons la durada de l’entrada:1 dia (5€), 2 dies (9€), 3 dies (12€). Pels menors de 7 anys l’entrada és gratuïta i el diumenge 23 de juliol l’entrada és gratuïta per a cosplayers (vestits i interpretant personatges de ficció).

tracking