Diari Més

Municipal

Ballesteros inaugura l'Oficina d'Informació per a la Gent Gran

Ubicada a la planta baixa de l’edifici municipal de la plaça Imperial Tàrraco, és la primer oficina d’aquestes característiques que posa en marxa el consistori

L'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, a la inauguració de la Oficina d'Informació per a la Gent Gran.

Ballesteros inaugura l'Oficina d'Informació per a la Gent GranCedida | Mauri Fernández

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, acompanyat de la regidora de Serveis a la Persona, Ana Santos, han inaugurat aquest dimarts l’Oficina d’Informació per a la Gent Gran. Ubicada a la planta baixa de l’edifici municipal de la plaça de la Imperial Tàrraco, és la primera oficina especialitzada a donar informació adreçada a gent gran que posa en marxa el consistori.

Els serveis municipals de Gent Gran Activa havien detectat que moltes persones tenien dubtes de com fer determinats tràmits i serveis, tant de l’Ajuntament com externs. Per exemple, com demanar cita per renovar el document d’identitat, com renovar la targeta de l’autobús, on adreçar-se pels viatges de l’Imserso o com fer voluntariat, entre d’altres. Amb aquesta oficina es vol ajudar a aquestes persones, a més de donar a conèixer les activitats municipals adreçades a la gent gran.

Un moment de l'acte d'inauguració de la Oficina d'Informació per a la Gent Gran.

Ballesteros inaugura l'Oficina d'Informació per a la Gent GranCedida | Mauri Fernández

tracking