Diari Més

Successos

Fugen corrent en accidentar-se amb un cotxe que havien robat a Torreforta

Els Mossos d'Esquadra van aconseguir interceptar els dos presumptes lladres, que havien resultat ferits lleus en patir una sortida de via

Pla obert del vehicle dels Mossos

Detingut un home per agredir tres mossos d'esquadra després de destrossar casa sevaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dos veïns de Tarragona han robat, la matinada d'aquest dilluns, un cotxe estacionat al barri de Torreforta. El que no sabien en aquell moment és que aquest robatori els comportaria, poc després, un accident de trànsit i la seva posterior detenció per part dels Mossos d'Esquadra.

La Policia autonòmica ha rebut, aquesta matinada, un avís d'un testimoni que havia vist com dues persones estaven manipulant un turisme per robar-lo al barri de Torreforta. Poc després, a la 1.56h, un cotxe patia una sortida de via a l'A-27, a l'alçada de Tarragona i deixava ferits lleus als dos ocupants. El SEM es va desplaçar fins el lloc dels fets amb una ambulància, però es va trobar amb què els ferits havien fugit corrents tot abandonant el vehicle.

Els Mossos d'Esquadra també van dirigir-se al lloc dels fets, on van comprovar que el cotxe accidentat coincidia amb les característiques facilitades del turisme que havien robat a Torreforta. Per aquest motiu els agents van començar una recerca amb la qual van aconseguir interceptar el conductor i el seu acompanyant. Els dos homes, de 36 i 45 anys i veïns de Tarragona, van quedar detinguts com a presumptes autors d'un delicte de robatori furt d'ús de vehicle.

tracking