Diari Més

Una dotzena de colles a la trobada gegantera de les festes del Carme del Serrallo

La celebració de la patrona dels pescadors s'allargarà durant tot el cap de setmana

Els gegants de l'Hospitalet de Llobregat han participat a la trobada.

Una dotzena de colles a la trobada gegantera de les festes del Carme del SerralloDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una dotzena de colles geganteres han participat aquest dissabte al matía la Xaedició de la Trobada de les festes de la Verge del Carme del Serrallo deTarragona. A les 9.30 h s'ha fet la plantada al Moll Pesquer i posteriorment s'ha iniciat la cercavila pels carrers del Barri.

La gent que ha anat seguint el recorregut geganter ha pogut veure els gegants de la colla el Carrilet de Reus, els de la Colla Gegantera i Cort de Bèsties de Tortosa, els gegants d'Alforja i els de l'Hospitalet de l'Infant. També s'ha pogut gaudir de l'espectacularitat dels gegants mitològics de l'Hospitalet de Llobregat, i els de Vacarisses, i les seves vaques.

Els gegantsde laBeguda i les Borges Blanques i els de Benicarló van altres colles que participaven de la trobada, així com elstarragoninsGegants delPorti elsamfitrions, els gegants del Serrallo.

La festa de la Verge del Carme continua aquest dissabte amb diverses activitats, entre les quals destaca l'actuació castellera a la plaça de Sant Magí, a les 18 h, o la processó del 'Rosaride Torxes' a partir de les 21.30 h i que servirà de preàmbul del sopar popular. El dia es tancarà amb Havaneres i una revetlla popular.

Per diumenge, diada de la Verge del Carme, hi ha programada la tradicional missa a la pèrgola del moll pesquer, a les 12 h, ia la tardaes farà la processió marítima pels carrers del barri. La festa es tancarà definitivament amb una ballada de sardanes.

tracking