Diari Més

Successos

Una dona de Tarragona de 38 anys, entre els vuit ferits a l''encierro' d'aquest dijous

M.O.P té una fractura nasal amb desviació

Imatge d'un instant de l''encierro' d'avui, 13 de juliol.

Una dona de Tarragona de 38 anys, entre els vuit ferits a l''encierro' d'avuiEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un total de vuit corredors, entre ells una dona de Tarragona de 38 anys, han estat traslladats al Complex Hospitalari de Navarra després del setè 'encierro' dels Sanfermines, dos d'ells, els dos navarresos, ferits per asta, segons l'informe mèdic facilitat en Urgències.

Els dos nois ferits de banya són un pamplonès de 36 anys, S.C.L.P., que a Estafeta amb Espoz i Mina ha estat banyegat a l'aixella dreta, i un veí de Baztán de 41 anys, A.H.O., banyegat a la cuixa esquerra a Santo Domingo, tots dos amb pronòstic menys greu.

A més han estat atesos M.O.P., veïna de Tarragona, de 38 anys, amb fractura del septe nasal amb desviació, a Mercaders i amb pronòstic menys greu; i J.L.J., 57 anys, de Segòvia, amb traumatisme en el braç dret a Estafeta, en estat reservat.

També F.D.P., de 39 anys, veí de Valladolid, ha patit a Estafeta un traumatisme cranioencefàlic lleu; i J.G.C., veí de Madrid de 18 anys, ha patit un traumatisme facial de pronòstic reservat al mateix tram.

Els últims traslladats són J.A.D., guipuscoà de 47 anys, que presenta contusió en tòrax sense dispnea de pronòstic reservat; i G.H.B., de Toledo, de 23 anys, que pateix contusió sense deformitat a l'espatlla esquerra de caràcter lleu.

tracking