Diari Més

Policial

Més vigilància per intentar aturar els robatoris a vehicles a la zona del cementiri i a Torroja

La Guàrdia Urbana establirà un dispositiu estàtic a causa de l'increment de furts a cotxes

L'aparcament del passeig Torroja, davant del Sant Pau, també estarà més vigilat.

Més vigilància per intentar aturar els robatoris a vehicles a la zona del cementiri i a TorrojaGoogla Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Urbana de Tarragona ha decidit establir, durant els pròxims dies, un dispositiu estàtic de vigilància als pàrquings municipals de superfície que hi ha a la zona del cementiri i de Torroja.

La raó és l'augment de robatoris i desperfectes a vehicles estacionats en els pàrquings del passeig Torroja, el del cementiri i el que hi ha davant del col·legi Sant Pau, tots ells de superfície i sense cap vigilància especifica habitual.

L'últim incident registrat va serprecisamentla matinada del passat dimecres quan van ser detinguts dos joves per l'intent de robatori amb força a l'interior d'un vehicle estacionat a l'aparcamentdissuasoridel cementiri, al Camí delLlorito.

Una patrulla de la Guàrdia Urbana estava fent vigilància per la zona i va observar dos joves a l'interior d'un vehicle que estava estacionat i en estat d'abandonament. En veure'ls van intentar fugir però finalment els van detenir i els hi van localitzar diferents objectes presumptament sostrets d'altres vehicles, com un 'pendrive', un telèfon mòbil, així com una petita dosi de substàncies estupefaents.

tracking