Diari Més

Juventut

Vuit joves participen en una obra teatral per facilitar l'educació sexual a adolescents tarragonins

'Max in love-Respecta'm', d'Antonio Gómez, reprodueix situacions que proposen els mateixos actors i d'altres que es van recollir als instituts

L'autor de l'obra, Antonio Gómez, amb els actors.

Vuit joves participen en una obra teatral per facilitar l'educació sexual a adolescents tarragoninsAjuntament de Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El teatre com a eina d'educacióafectiu-sexual. Aquest és el punt de partida de la proposta de l'obra 'Maxinlove-Respecta'm', creada per Antonio Gómez fa 10 anys a Lleida i que ara es representarà amb vuit joves actors a Tarragona.

Les primeres representacions es faran els pròxims 3 i 5 d'octubre al Teatre Tarragona per alumnes de 4t d'ESO, d'entre 15 i 16 anys. Fins ara ja hi ha concretades 800 places d'alumnes que assistiran a les representacions.

L'obra està pensada per a joves d'entre 13 i 17 anys i que posarà el focus en les relacions respectuoses entre iguals, emmarcant-se dins la campanya municipal de 'Respecta'm' iniciada l'any passat en l'àmbit de l'oci nocturn i les festes locals.

Els vuit joves actors, 5 noies i tres nois, han estat seleccionats pel mateix Gómez i tot just aquest mes han començat els assajos de l'obra. Els mateixos protagonistes han estat els encarregats de desenvolupar les situacions que es presentaran sobre l'escenari. A més, també es va fer un procés de selecció de temes en el qual van participar una cinquantena de joves d'instituts tarragonins.

A banda de les representacions destinades a alumnes d'ESO, el dia 3 d'octubre a les 21 hores es farà l'estrena oficial i pública, oberta a tothom.

tracking