Diari Més

Societat

Prop de 300 nedadors participaran a la III Travessia Tàrraco Aigües

La prova, que es realitzarà el 3 de setembre, recorrerà la façana litoral de Tarragona

La consellera d'Esports, Elisa Vedrina, i Antoni Pérez-Portabella, vicepresident i responsable de la secció d'Aigües Obertes del Club Natació Tàrraco.

Prop de 300 nedadors participaran a la III Travessia Tàrraco AigüesMauri Fernández | Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Travessia Tàrraco Aigües, organitzada pel Club Natació Tàrraco, celebrarà el 3 de setembre la seva tercera edició. Enguany seran prop de 300 els nedadors que nedaran en aigües obertes fent un corregut que voreja i travessa del cinc platges que formen part de la ciutat de Tarragona: Platja Llarga, Capellans, Savinosa, Arrabassada i Miracle.

La prova comptarà amb dues categories. Per una banda hi haurà la Travessia Petita, que tindrà una distància de mitja milla marina, amb sortida i arribada a la platja del Miracle. Per altra banda es realitzarà la Travessia Gran, amb un recorregut total de 4,1 quilòmetres. La sortida de la Travessia Gran es realitzarà al nou camp d'entrenament d'aigües Obertes del CN Tàrraco i del Club de Vela Platja Llarga i, l'arribada serà a la platja del Miracle just al costat de l'amfiteatre romà.

La competició s’ha presentat públicament aquest dijous en un acte que ha comptat amb la presència de la consellera d’Esports de l’Ajuntament de Tarragona, Elisa Vedrina, i el vicepresident i responsable de la secció d’Aigües Obertes del Club Natació Tàrraco, Antoni Pérez-Portabella.

tracking