Diari Més

Transport

L'EMT renovarà la flota d'autobusos urbans amb 28 nous vehicles

El cost de la compra dels 28 nous autobusos, que s’incorporaran a la flota durant els propers 4 anys, és de 8,2 milions d’euros

Imatge d'un dels autobusos de l'Empresa Municipal de Transports de Tarragona.

La línia de platges de l'EMT va doblar el nombre d'usuaris l'any 2016Cristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’EMT invertirà aproximadament 8,2 milions d’euros en renovar la flota d’autobusos amb 28 nous vehicles en els propers quatre anys. El procés de renovació s’ha iniciat amb l’aprovació del Consell d’Administració, el passat 29 de juny, del plec d’acord d’homologació de vehicles, el qual ha de definir les característiques dels autobusos, com per exemple tipus de combustible i la capacitat. Aquestes incorporacions suposaran la renovació de gairebé la meitat de la flota d’autobusos.

L’adquisició dels nous vehicles es farà de forma progressiva al llarg de quatre anys, substituint primer els de més antiguitat. Segons la presidenta de l’EMT, Begoña Floria, «disposar en un futur immediat de vehicles nous, moderns, eficients, adaptats i més còmodes és un dels compromisos de l’empresa per donar resposta a la confiança dels més de 9 milions de viatgers als quals dóna servei l’EMT».

tracking