Diari Més

Successos

Detingut per robar a l'interior d'un vehicle aparcat a l'Avinguda Vidal i Barraquer

El presumpte lladre va afirmar que és addicte a la cocaïna i necessitava objectes per revendre

Els fets van succeir a l'Avinguda Vidal i Barraquer.

Detingut per robar a l'interior d'un vehicle aparcat a l'Avinguda Vidal i BarraquerGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Urbana ha detingut, la matinada d’aquest dimarts 4 de juliol, un individu per un delicte de robatori amb força a l’interior de vehicle utilitzant clau falsa. Presumptament l’home havia robat diners i diversos objectes d’un cotxe estacionat a l’Avinguda Vidal i Barraquer, fet que va ser presenciat pels propietaris del turisme.

El cos policial va rebre una trucada prop de les 4h d’uns veïns de la zona de l’Avinguda Vidal i Barraquer, els quals afirmaven haver vist des del seu balcó com un individu els robava diversos objectes del cotxe. Entre d’altres, es va emportar diners i un GPS. Els denunciants van explicar que en presenciar el robatori havien baixat al carrer, però el presumpte lladre ja no hi era.

Els veïns van donar la descripció del lladre, que els agents van poder localitzar poca estona després. En registrar-lo van trobar-li els objectes sostrets. L’individu va confessar que és addicte a la cocaïna i que necessitava material per revendre. Davant dels fets, l’home va quedar detingut per un delicte de robatori amb força en interior de vehicle.

tracking