Diari Més

Societat

David Carabén dels Mishima ofereix una xerrada a l'Espai Jove la Palmera

La conferencia ‘This is not a Love song’, aquest dimecres a les 19h, tractarà sobre l’evolució i la trajectòria de l’artista

Imatge de David Carabén, cantant del grup Mishima.

David Carabén dels Mishima ofereix una xerrada a l'Espai Jove la PalmeraCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cantant, guitarra i lletrista principal del grup Mishima, David Carabén, visitarà aquest dimecres 5 de juliol a les 19h l’Espai Jove la Palmera. Ho farà per oferir la conferència ‘This is not a Love Song’, en la qual parlarà sobre la seva evolució i trajectòria en els més de 10 anys de repertoris musicals del grup. L’acte estarà conduït pel periodista i comunicador Miquel González i l’accés és gratuït amb aforament limitat.

La xerrada obrirà una setmana repleta d’actes i espectacles. El dijous hi haurà la primera nit de clown (dones pallasses), mentre que el divendres serà el torn del cap de cartell del Festival Sota la Palmera, Gertrudis, i dissabte el dels grups Cojoman i 13th Magic Skull. Tots els actes comencen a les 22h i són d’entrada gratuïta.

De l’1 de juliol al 5 d’agost el Festival Sota la Palmera proposa 40 activitats. La mostra proporciona oportunitats d’exhibició i promoció als joves creadores de la ciutat i del camp de Tarragona, al mateix temps que ofereix una programació variada d’espectacles. El principal valor d’aquest festival d’estiu recau en la mostra, l’intercanvi, l’experimentació i trobada de diversos llenguatges creatius.

El Festival Sota La Palmera està organitzat per la Conselleria de Joventut de l’Ajuntament de Tarragona amb el suport i assessorament de Vòrtex, NunnyG amb la nit de pallasses, TGN Swing, que col·labora en la projecció i execució d’una nit de ball swing, i Club Vinil Tarragona, en el suport de producció de les sessions de noies dj’s.

tracking