Diari Més

Zara tancarà la botiga de Cristòfor Colom al gener

La mesura afectarà a una plantilla de 18 treballadors fixes

Zara aposta per la talla XXL

Zara aposta per la talla XXLCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La botiga que Zara té al carrer Cristòfor Colom tancarà les seves portes als clients quan finalitzi l’any en curs. El gener del 2018, aquesta marca del grup Inditex abaixarà la persiana per darrera vegada i, amb aquesta acció, tancarà una de les botigues de roba més grans del centre de Tarragona. Aquesta mesura afectarà una plantilla de divuit treballadors fixos. Amb aquesta decisió empresarial, Zara es quedarà amb una botiga a Tarragona, la que té a Parc Central.

Ahir, primer diumenge de rebaixes, l’activitat a l’establiment del centre de la ciutat era l’habitual i l’afluència de clients la normal per a aquestes dates de l’estiu.

El digital La Ciutat va informar ahir del tancament de l’establiment de Zara a Cristòfor Colom i aquesta redacció va confirmar la notícia que la botiga clourà la seva activitat d’aquí a set mesos. Treballadors consultats per Diari Més van ratificar la informació.

El primer Zara de Tarragona va arribar a la ciutat fa ja uns anys i es va ubicar en un edifici de nova planta que es va aixecar en el solar que va deixar buit un antic garatge i un immoble. El tancament de Zara –conegut popularment com el de la Rambla– no és el primer que pateix una firma del grup Inditex d’Amancio Ortega. Ara fa poc més d’un any que també va abaixar la persiana la botiga de Pull & Bear de la Rambla Nova i localitzada a pocs metres de distància de Zara.

tracking