Diari Més

Successos

Culpen les taques d'oli de les màquines de neteja d'un accident de moto amb dos ferits

El conductor del vehicle és el president de l'AV la Catedral, Jordi Ferré, qui anteriorment havia denunciat el perill que suposa la pèrdua de fluids de les màquines

L'accident s'ha produït aquest divendres al matí a la baixada Misericòrdia.

Culpen les taques d'oli de les màquines de neteja d'un accident de moto amb dos ferits a la Part AltaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una moto ha patit un accident, aquest divendres prop de les 7.30h, a la Baixada de la Misericòrdia de Tarragona, al barri de la Part Alta, en el qual han resultat ferits els dos ocupants que hi viatjaven. La persona qui conduïa el vehicle és el president de l’Associació de Veïns la Catedral, Jordi Ferré, qui ha denunciat que el sinistre s’ha produït «en relliscar amb les taques d’oli sobre el carrer mullat que deixen les màquines de neteja de la via pública», una queixa que l’associació manifesta «des de fa molt de temps».

Ferré i la seva dona, qui també viatjava a la motocicleta, es troben ingressats a l’Hospital Santa Tecla de Tarragona. «Ella té tota la part dreta inflamada i el ronyó afectat, per la qual cosa li estan fent proves», ha explicat Ferré, qui també es troba a l’hospital amb contusions a l’esquena i ferides a colzes i braços.

El president de l’associació lamenta que l’accident s’hagi produït per un fet que l’associació ha denunciat en reiterats cops. «Les màquines de FCC, contractades per l’Ajuntament per realitzar la neteja de la via pública, perden fluids com oli i gasoil -afirma Ferré-. Les taques d’oli que queden sobre el terra mullat després d’haver netejat els carrers són un gran perill pels vehicles, sobretot per les motos».

Ferré exposa que l’associació s’ha queixat reiterats cops del perill que això suposa, per la qual cosa afirma que aquest accident «és fruit de la falta de preocupació i interès tant del govern com de l’oposició, que no escolten les queixes veïnals». Per aquest motiu, el president de l’associació de veïns i la seva dona tenen previst fer una denuncia formal dels fets a l’Ajuntament.

L'accident s'ha produït aquest divendres al matí a la baixada de la Misericòrdia.

Culpen les taques d'oli de les màquines de neteja d'un accident de moto amb dos ferits a la Part AltaCedida

tracking