Diari Més

Ballesteros: «Ikea està il·lusionada de poder obrir al setembre del 2018»

L’alcalde es va reunir fa uns dies amb representants de la multinacional sueca

Ikea inicia el compte enrere per iniciar les obres del seu establiment a la ciutat de Tarragona.

Ballesteros: «Ikea està il·lusionada de poder obrir al setembre del 2018»Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, va manifestar ahir a Diari Més que la multinacional sueca Ikea disposarà de la llicència d’obres «a finals de la setmana vinent o, com a molt tard, en quinze dies». La previsió és que, des del moment que disposi de la llicència, en catorze mesos obri el seu establiment a Tarragona.

Ballesteros va dir que, recentment, ha mantingut una reunió amb representants de la firma nord-europea. «Ikea està il·lusionada de poder obrir al setembre del 2018», va comentar l’alcalde, qui també va dir que «l’apertura de l’establiment es produirà un parell de mesos després de la clausura dels Jocs Mediterranis», la qual cosa implica que pugui obrir portes «al setembre del 2018 o, com molt tard, a inicis d’octubre». «Al final de l’estiu de l’any vinent tindrem l’Ikea a Tarragona», va remarcar l’alcalde.

En la trobada de Ballesteros amb responsables de la firma sueca, els representants d’Ikea «em van transmetre que estan impressionats per la importància de les empreses comercials que hi ha a Tarragona, com ara Primark o El Corte Inglés». L’alcalde va dir que l’arribada d’Ikea a la ciutat «serà molt important per Tarragona i per al nostre territori».

Precisament, el passat dimecres la Mesa de Contractació de l’Ajuntament de Tarragona va adjudicar a l’UTE Dragados-Transmaber les obres d’urbanització del PP10, on s’ubicarà Ikea, per un preu de 10.208.178,68 euros, amb una baixa del 32,9% respecte al pressupost.

tracking