Diari Més

La CUP demana que s'actuï més per eradicar els rosegadors i els escarabats de Tarragona

Creu que l'Ajuntament no s'hi esforça prou

Una imatge d'arxiu d'una desratització.

La CUP demana que s'actuï més per eradicar els rosegadors i els escarabats de TarragonaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La CUP demana que l’Ajuntament incrementi les intervencions per controlar les plagues d’escarabats i rates perquè asseguren que la problemàtica existeix.

«Aquest fet afecta i preocupa tota la ciutat. La formació assembleària afirma que no és un tema menor, sinó de salut pública», asseguren els cupaires mitjançant un comunicat.

«La temporada d’estiu, amb l’augment de temperatures i la manca de pluges són factors que propicien la proliferació de plagues urbanes, tot i algunes intervencions públiques per controlar-les. Tanmateix, des del grup municipal de la CUP de Tarragona s’insta l’ajuntament a incrementar les accions per combatre l’avanç d’escarabats i rosegadors perquè representen un problema de salut i neteja pública, que pot semblar menor, però que en cap cas ho és», segons asseguren les anticapitalistes.

Segons la portaveu cupaire, «cada vegada que la CUP ha celebrat una assemblea oberta s’ha repetit una constant, que són les queixes del veïnat sobre la proliferació d’insectes i rosegadors, independentment de la zona on se celebri, ja sigui a Ponent, a la Part Baixa o al centre, de forma que és un afer de tota la ciutat».

tracking