Diari Més

ERC proposa utilitzar un solar de la Rambla Vella per aparcar-hi motos

El regidor de Mobilitat, per la seva banda, ha anunciat 50 noves places al passeig de Sant Antoni

Imatge del solar municipal ubicat a la Rambla Vella.

ERC proposa utilitzar un solar de la Rambla Vella per aparcar-hi motosCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El conflicte entre els veïns de la Rambla Vella i els conductors de motocicletes, sorgit per l’aparcament dels vehicles a sobre de la vorera, ha portat a ERC a proposar la creació de noves places d’aparcament. Això s’aconseguiria fent ús del solar municipal ubicat a la cantonada entre Rambla Vella i el carrer Rere Sant Domènec. «Entenem que les motocicletes no han d’aparcar damunt la vorera en compliment de la normativa municipal, però cal donar alternatives als usuaris d’aquest vehicle», expressava el portaveu del grup municipal, Pau Ricomà. Segons afegia, «no podem oblidar que l’ús de la moto és beneficiós per donar fluïdesa al trànsit de la ciutat». Segons apuntava Ricomà, en aquest espai hi podrien aparcar més d’una trentena de motocicletes.

Actualment, aquest terreny municipal està buit i no té cap utilitat. En aquest sentit, Ricomà expressava el següent: «En aquest solar s’hi volen instal·lar en un futur dependències municipals. Mentre no s’hi comenci a construir pot ser una solució immediata al problema d’aparcament que ara mateix ja existeix i ens dóna marge per estudiar solucions definitives». Segons el mateix, l’adequació que caldria fer-hi a la parcel·la seria mínima o inexistent. Per aquest motiu, formalitzaran la proposició a la comissió d’Urbanisme. A banda, Ricomà expressava que «el cas de la Rambla Vella és un dels punts més crítics pel que fa a l’aparcament», i afegia que «podríem aprofitar per estudiar si són necessaris més aparcaments en altres punts de la ciutat».

Per la seva banda, el regidor de Mobilitat de l’Ajuntament de Tarragona, Josep Acero, expressava que aquest solar podria utilitzar-se per altres afers. Segons deia, «des de Mobilitat estem treballant contínuament per solucionar els problemes d’aparcament, i estem estudiant la creació de noves places per les motocicletes». De fet, Acero anunciava que, al passeig de Sant Antoni, es crearà de manera «immediata» una zona amb cinquanta noves places per l’aparcament de motos. A més, també informava que estan estudiant la possibilitat de crear noves places al carrer Mallorca. Cal recordar que es va canviar la circulació del mateix fa dues setmanes. En aquest sentit, deia, «ja s’ha solucionat el caos que hi havia al principi, perquè canviar el sentit sempre és caòtic al principi».

tracking